Je gezondheid in eigen hand met een persoonlijk voedingsplan. 

Riekske Bison-Lutz


Je bent wat je eet, maar vooral wat je verteert! Heb je je wel eens afgevraagd of de voedingsstoffen die je eet wel goed worden opgenomen? Orthomoleculaire voedingsadvies kijkt verder dan de voedingssamenstelling, het kijkt naar de celstofwisseling en opname capaciteit. Ondersteunt jouw voeding het zelfherstellend vermogen van je lichaam? 


                                                                     Healthy Food Works!

Ons lijf is een motor die alle systemen draaiende houdt. Om dit systeem optimaal zijn werk te kunnen laten doen, zijn de juiste grondstoffen nodig. Die stoffen moeten we dan wel toevoegen. Elk lichaam is uniek en daarom krijg je bij Healthy Food Works advies op maat. 

Welke stoffen zijn noodzakelijk voor jou? Welke eiwitbronnen zijn van belang, hoeveel vetzuren heb je nodig en welke vitaminen zijn bevorderend voor je weerstand. Welke voedingsstoffen zijn cruciaal bij herstel van een klacht of ziekte en uit wat voor voeding halen we dat dan en welke voeding kunnen we beter vermijden? Dat hangt van veel zaken af, zoals je stofwisseling, geslacht, leeftijd, leefomstandigheden, medicijngebruik, stress en eetgewoonten.  
Een goed orthomoleculair voedingsadvies is gericht op jou persoonlijk en op maat gemaakt. Healthy Food Works werkt samen met het laboratorium van RP Sanitas Humanus om in dien nodig aanvullend onderzoek uit te voeren, zoals een bloedmeeting, hormoon onderzoek of ontlasting onderzoek. Met een adviestraject van Healthy Food Works krijg je inzicht in je eigen lichaam systeem en weet je precies wat goed voor je is.
       

                                               

                  Interesse? Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak.

"De dokter van de toekomst zal geen medicijnen meer geven, maar zal zijn patiënten interesseren voor de zorg van het menselijk lichaam, voor voeding en voor de oorzaak en preventie van ziekte."


 Thomas Edison (1847-1931)

Ervaringen van anderen;

Inge

Om mijn hormonen beter in balans te krijgen, heb ik contact gezocht met Riekske. Doordat ze adviezen op jou persoonlijk afstemt en rekening houdt met de lichamelijke klachten die je hebt, hebben ze veel effect. Riekske legt goed en duidelijk uit wat bepaalde voedingsmiddelen, mineralen en vitamines voor je lichaam doen. Ik kon met al mijn vragen terecht bij haar en als ze een antwoord niet weet, wordt dat uitgezocht en krijg je alsnog snel reactie. Een fijne benadering die je helpt om betere en gezondere keuzes te maken. Riekske, bedankt voor je hulp en veel succes met Healthy Food Works!

Annet

Na een drukke periode op het werk, 3 kinderen thuis, voelde ik me gestrest en fysiek niet optimaal. Riekske geeft je echt praktische adviezen om je voedingspatroon te verbeteren op basis van meer natuurlijke onbewerkte producten, en dat voelt echt supergoed! Geen droge crackers maar raw chocolate! Ze houdt rekening met je leefstijl en gewoonten, stap voor stap pas je aan. Precies op jouw afgestemd, voor mij echt top!

Please reload

Personal Health Check

Wil je weten of je lichaam goed functioneert, je weerstand verbeteren en je klachten verhelpen?! Doe dan de Personal Health Check en neem de leiding over je gezondheid.  Leer hoe je met gezonde voeding en natuurlijke supplementen klachten aanpakt en word de beste versie van jezelf!